English English
Ylistyskonferenssi 2012
Tulosta Sähköposti
26.07.2012 18:11

Ylistyskonferenssin 27.7.-29.7. tilaisuudet pyritään lähettämään tietoliikenneyhteyksien toimiessa suorana netissä.

Opettajina, Miri Moriah Israelista ja Patricia Bootsma, Torontosta (Kanada). Ylistyksessä UnderCrown Band ja Johanna Särkkälä tiimeineen.

OHJELMA
Pe 27.7. klo 18 Miri Moriah, UnderCrown Band
La 28.7. klo 11 Miri Moriah, UnderCrown Band
La 28.7. klo 14.30 & 17.30 Patricia Bootsma, Johanna Särkkälä ja tiimi
Su 29.7. klo 10 & 14 Patricia Bootsma, Johanna Särkkälä ja tiimi

Katso lähetystä tästä.

Tapahtuman järjestää Ruach Finland ry

Miri Moriah muutti Israeliin kahden pienen lapsensa kanssa v. 1985, neljä ja puoli vuotta miehensä kuoleman jälkeen. V. 1994 hän perusti "Elian Armon Malja" -nimisen järjestön, joka tuo entisen Neuvostoliiton alueella eläviä juutalaisorpoja Israeliin ja auttaa heitä uuteen elämään siellä. Miri on joutunut kokemaan nuorena leskenä elämisen tuskan ja sen, millaista on kasvattaa isättömiä lapsiaan yksin, mutta hän on myös saanut kokea Jumalan ihmeellisen armon ja voiman, joka nosti hänen pienen perheensä "tuhkasta" tulevaisuuteen, kutsumukseen ja tarkoitukselliseen elämään.

Patricia Bootsma toimii yhdessä miehensä Johnin kanssa Catch the Fire Toronto Airport Campus -seurakunnan johtavana pastorina ja on Catch the Fire House of Prayer´n (Rukoushuone) toiminnanjohtaja. Hän johtaa Ontarion Profeetallista Neuvostoa ja edustaa Ontarion provinssia Kanadan Profeetallisessa Neuvostossa. Patricia palvelee profeetallisena äänenä innoittaen sydämiä vaeltamaan intohimoisessa yljän (Jeesuksen) odotuksessa ja elämään todeksi kutsunsa sen koko täyteydessä. Patricia auttaa Houses of Prayer (Rukoushuone) -toiminnan aloittamisessa innoittaen rukoilemaan ja palvomaan Daavidin ilmestysmajan hengessä sekä puhuu profeetallisesti seurakunnille, kaupungeille ja kansoille.

Viimeksi päivitetty 23.09.2012 16:54