English English
tv316 lyhyesti
Tulosta Sähköposti
05.01.2008 12:38

TV316 on yhteiskristillinen netti-tv -kanava ja tv-portaali, joka lähettää ja tarjoaa suomalaista kristillistä videosisältöä ilmaiseksi internetissä. TV316 lähettää ja kokoaa kristillisten seurakuntien ja yhteisöjen tarjoamaa materiaalia ja nettistriimejä yhteen, keskitettyyn paikkaan.

TV316 on perustettu 1.1.2008. Se on saanut alkunsa Nokia Mission Mediatiimistä ja Nokia Mission Kustannus Oy:n parista. TV316:n tarkoituksena on kuitenkin laajentua aidosti yhteiskristilliseksi lähetyskanavaksi ja saada mukaan mahdollisimman paljon kristillistä mediatyötä tekeviä tahoja, yhteisöjä, seurakuntia, yksityisiä, kirkkoja!

TV316:n missio on evankeliumin levittäminen, internet kaikkia lähellä olevana lähetyskenttänä, ja visiona on saavuttaa kaikki suomalaiset. TV316 täydentää TV7:n netti-televisiota ja toimii rinnakkaisena äänitiedostoja tarjoavan saarna.netin kanssa.

TV316:n tarjontaa on tarkoitus laajentaa uusilla sisällöntuottajilla, automatisoimalla lähetystekniikkaa ja lisäämällä lähetyspäiviä, kasvattamalla videoarkistoa erilaisilla sarjoilla ja videoilla. Lisäksi tavoitteena olisi saada myös lisää suorien lähetysten tuottajia!

Tulevaisuudessa väikkyy myös parempien palveluiden tuottaminen rekisteröityneille käyttäjille, useampilaatuiset striimit vastaanottajan käytettävissä olevan nettikaistan mukaan, keskustelufoorumit (mikäli tarvetta on), soittolistat, soittovinkit kavereille... Kaikki on mahdollista! sille joka uskoo. :)

TV316 tarjoaa katsojilleen kolmea erilaista ohjelmatyyppiä:

- Aikataulutettua ohjelmistoa,
- Video-on-Demand -palvelua, sekä
- Suoria netti-tv -lähetyksiä eri tapahtumista ja seurakunnista.

Sisällöntuottajaksi tv316:een voi ryhtyä kuka tahansa kristillinen yhteisö, joka haluaa ja jolla on valmiuksia tehdä videomateriaalia netin kautta lähetettäväksi ja jaettavaksi. Myös neuvomme ja opastamme alkuun. Tuottaja voi tuottaa valmiita videotiedostoja netti tv316:ssa esitettäväksi, videoarkistoomme tai suoraa lähetystä kanavallemme! Yksityiskohdat ja tuotantotavat sovitaan kunkin tuottajan kanssa erikseen. Sisällöntuottajaksi pääset ottamalla meihin yhteyttä ja sopimalla mitä ja miten haluat tuottaa.

Tekijänoikeusmateriaalista ja tekijänoikeusmaksut maksaa tuottava taho itse. TV316 toimittaa tuottajalle puolivuosittain raportin tekijänoikeusmateriaalin katsontakerroista mahdollisia Teosto-, Gramex- ja muita ilmoituksia varten. TV316 pidättää itsellään oikeuden ottaa sopimatonta materiaalia pois julkaisusta, mikäli se ei ole kristillisiä arvoja tunnustavaa tai on muuten epäsopivaa sisältöä.

Ota yhteyttä, tule mukaan tuottamaan videosisältöä, tukemaan kanavaa tai vapaaehtoiseksi!

Ole siunattu mennessäsi ja tullessasi!

 

 

Viimeksi päivitetty 24.08.2008 16:19