English English
Nokia Mission tiedonanto uuden kirkon perustamisesta
25.03.2008 12:25

Nokia Mission rinnalle syntyy uusi kirkko ensi elokuussa. Nokia Missio ry:n rinnalle perustetaan kirkkokunta, jonka on tarkoitus aloittaa toimintansa elokuun alussa 2008. Samalla Markku Koivisto ja Timo Aro-Heinilä luopuvat pappisvirastaan ja jäsenyydestään Suomen evankelisluterilaisessa kirkossa. Katso video Nokia Mission tiedotustilaisuudesta tästä.

Pääsiäisen tiedotustilaisuus Tampere Areenalla

 
Ohjeet & apua
08.01.2008 11:48

Laajakaistayhteyden nopeus

Laajakaistan miniminopeussuositus on 512 kbps Internetistä kotiin päin. Huomaathan, että vaikka olet ostanut operaattoriltasi tietyn nimellisen liittymänopeuden, joissan tapauksissa yhteytesi todellinen nopeus saattaa olla pienempi. Asiaa voit tiedustella operaattoriltasi.

Suosittelemme palvelun paremman toimivuuden takaamiseksi 1 Mbps liittymänopeutta, koska osa videoista voi olla erityisen korkealaatuista striimiä, eikä näin ollen näy 512 kbps nopeuksisissa liittymissä. Pyrimme yhtenäistämään kuvan ja äänenlaatua ja striimien kokoja ajan mittaan, mutta niissä saattaa olla vaihtelevaisuuksia eri sisällöntoimittajista riippuen.

Varmista myös, että sinulla ei ole ns. taloyhtiön jaettua liittymää, jossa sinulle tulevaa kaistanleveyttä ei voida taata. Vaikka talossa olisikin käytössä taloyhtiöliittymä, on melkein aina mahdollista sen sijaan tilata myös taatun kaistan tarjoava ADSL-, kaapeli-TV tms. nettiliittymä.

Käyttöjärjestelmät

Tv316 -palvelu on optimoitu Windows -käyttäjille, mutta myös muiden käyttöjärjestelmien käyttäjien on mahdollisuus katsella videoita erilaisten lisäasennusten kautta.

Huom! Windows Vistalla lähetys näkyy toistaiseksi vain kokoruututilassa. Kokoruututilaan pääset kaksoisklikkaamalla kuvaruutua, tai näin:
1) Klikkaa kuvan päällä hiiren oikealla näppäimellä.
2) Valitse avautuvasta valikosta "Zoom".
3) Valitse sitten avautuvasta valikosta "Koko näyttö".

Lue lisää...
 
tv316 - Miten päästä kumppaniksi?
05.01.2008 12:49

Oletko sinä tai yrityksesi tv316:n kumppani tai tukija?

Haluatko olla mukana kehittämässä yhteiskristillistä netti-tv -palvelua tukemalla sitä rahallisesti tai muuten antamalla omastasi? Haluatko yhteisösi tai yrityksesi näkyvän sivuillamme?

Tarvitsemme tv316:n ylläpitämiseen jatkuvasti kaistaa, levytilaa, enkoodauskapasiteettia, ylläpitotyövoimaa jne. Tule mukaan, tavalla tai toisella!

Lue lisää...
 
<< Alkuun < Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Seuraava > Loppuun >>

Sivu 9 / 10